Retropatellaire chondropathie: verschil tussen versies

Uit FysioPedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Regel 1: Regel 1:
'''Retropatellaire chondropathie''' is de verouderde naam voor het [[Patellofemorale pijnsyndroom]]. Deze naam is door de fysiotherapie verlaten omdat het voor fysiotherapeuten niet mogelijk is om vast te stellen of het kraakbeen van de patella daadwerkelijk de klachten veroorzaken. Hetzelfde geldt ook voor de benaming '''Chondromalacie patellae'''.
+
'''Retropatellaire chondropathie''' is de verouderde naam voor het [[Patellofemoraal pijnsyndroom]]. Deze naam is door de fysiotherapie verlaten omdat het voor fysiotherapeuten niet mogelijk is om vast te stellen of het kraakbeen van de patella daadwerkelijk de klachten veroorzaken. Hetzelfde geldt ook voor de benaming '''Chondromalacie patellae'''.

Versie van 14 apr 2008 om 00:11

Retropatellaire chondropathie is de verouderde naam voor het Patellofemoraal pijnsyndroom. Deze naam is door de fysiotherapie verlaten omdat het voor fysiotherapeuten niet mogelijk is om vast te stellen of het kraakbeen van de patella daadwerkelijk de klachten veroorzaken. Hetzelfde geldt ook voor de benaming Chondromalacie patellae.